Καλωσορίζουμε τον νέο Executive Chef του Spongia All Day Restaurant, Νίκο Κουκουβά — έναν σεφ με διεθνή εμπειρία και βαθιά γνώση της υψηλής γαστρονομίας.
Η πορεία του ξεκίνησε από κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, βραβευμένα με Χρυσούς Σκούφους και αστέρια Michelin.
Καθοδηγούμενος από την αγάπη του για τα ταξίδια, τον πολιτισμό και την εξερεύνηση νέων γεύσεων, εργάστηκε σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων ως προσωπικός σεφ για βασιλικές οικογένειες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους.
Σήμερα επιστρέφει με αγάπη στην Κάλυμνο, τον τόπο καταγωγής του, με σκοπό να αναδείξει την τοπική κουζίνα μέσα από μια σύγχρονη, δημιουργική ματιά. Παραδοσιακές συνταγές μεταμορφώνονται με φαντασία και σεβασμό στις ρίζες, δημιουργώντας μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία.
Η μαγειρική είναι είτε για να ξυπνά αναμνήσεις, είτε για να δημιουργεί καινούργιες.
Σας προσκαλούμε στο Spongia All Day Restaurant για ένα ταξίδι γεύσεων που συνδυάζει παράδοση και καινοτομία, με υπογραφή και χαρακτήρα.
